DE KOM heropent zaterdag met burgemeester en Spinvis


De kleine zaal van DE KOM is er klaar voor. Foto: Anne Verbree
De kleine zaal van DE KOM is er klaar voor. Foto: Anne Verbree (Foto: )

DE KOM heropent zaterdag met burgemeester en Spinvis

  Nieuwsflits

NIEUWEGEIN - Eindelijk is het zover. Na een maandenlange sluiting mag DE KOM sinds deze week de deuren weer openen voor publiek. 'Hier worden we ontzettend gelukkig van, want we hebben onze bezoekers en artiesten enorm gemist', aldus Marloes Verheijen van DE KOM.

Binnenkort wordt gestart met filmvertoningen, houd hiervoor de website in de gaten. Ook gaat DE KOM in juni door met de ‘KOM OP! peptalkshow’, in live-setting met publiek. Oscar Kocken interviewt artiesten die in de afgelopen periode in DE KOM opgetreden zouden hebben. En mensen die van een nood een deugd maken. Ook opmerkelijke bekende en onbekende Nieuwegeiners komen aan bod en er is muziek.

Gasten

De eerste editie vindt plaats op zaterdag 6 juni om 16.00 uur. Te gast zijn burgemeester Frans Backhuijs, relatiecoach Sandra Hendriks, anesthesioloog Hinke de Lau en Spinvis. Entree: 7 euro.

Kaarten

Kaarten zijn nu te boeken. DE KOM houdt zich uiteraard aan de maatregelen van het RIVM en de Rijksoverheid en volgt het protocol van brancheorganisatie VSCD om het bezoek veilig te laten verlopen. 

Website: www.dekom.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden