Locaties Margrietschool samen verder


Op de laatste schooldag mogen alle kinderen uitglijden, de zomervakantie tegemoet. Eigen foto
Op de laatste schooldag mogen alle kinderen uitglijden, de zomervakantie tegemoet. Eigen foto

Locaties Margrietschool samen verder

  Nieuwsflits

NIEUWEGEIN - De ouderraad van Margrietschool Noord organiseert deze week allerlei leuke activiteiten, om met elkaar een mooie periode aan de Heemraadsweide af te sluiten. Na de zomervakantie wordt het schooljaar feestelijk geopend, om te vieren dat de Margrietschool samen verder gaat op de Aardbei- en Kersegaarde in Batau Zuid.

In de afgelopen maanden hebben team en ouders het samengaan van beide locaties voorbereid. Tijdens werkbijeenkomsten is onder meer gesproken over de vernieuwingen, de organisatie van kindgericht onderwijs in de verschillende bouwen, de inrichting van beide gebouwen en het afscheidsfeest. 

Afscheidskalender

De ouderraad heeft een speciale afscheidskalender gemaakt en iedere dag is er een verrassing voor de kinderen. Op donderdag gaan alle kinderen kennis maken met de nieuwe groep en leerkracht en kunnen ze zien hoe mooi de lokalen en leerpleinen worden. 

Niet alleen de kinderen en teamleden nemen afscheid van de Heemraadsweide. Vorige week was er al een afscheidsfeest. Op woensdag 1 juli werd juf Marjolijn aan het begin van de ochtend bij haar huis verrast. Alle kinderen van de school stonden aan de deur, met een feestelijke ballon in de hand. 

Optocht

Een draaiorgel maakte het afscheidsfeestje compleet. In optocht liepen de kinderen en de juf terug naar school, waar nog meer verrassingen voor de juf waren. Ze genoot van de mooie optredens, leuke liedjes en de cadeaus die ze kreeg. Aan het eind van de ochtend zwaaiden kinderen en ouders haar uit. Na bijna 40 jaar te hebben gewerkt op dezelfde school, mag ze nu genieten van een welverdiend pensioen. 

Op vrijdag sluit de school een bijzondere week af met het afscheid van groep 8, omdat zij de basisschool gaan verlaten. De kinderen hebben hard geoefend om een musical in te studeren. Samen met de ouders wordt op de afscheidsavond het resultaat bekeken en worden de kinderen toegesproken door hun leerkrachten Simone en Ingrid. 

Op de laatste schooldag mogen alle kinderen uitglijden, de zomervakantie tegemoet.

Belangstellenden die in het nieuwe schooljaar kennis willen maken met de school, kunnen telefonisch of via de website informatie aanvragen of een afspraak maken voor een rondleiding: www.margrietschool.net of telefoonnummer 030 603 80 05. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden