Foto: Stockfoto 123RF

Zondagvoetbal bij JSV nog springlevend

  •   keer gelezen   Sport

NIEUWEGEIN • Terwijl veel zondagvoetbalclubs met hun eerste elftallen de overstap maken naar de zaterdag, blijft JSV Nieuwegein met een aantal teams - waaronder het eerste - op zondag spelen. Het eerste elftal werd opnieuw ingedeeld in de vierde klasse, die bijna volledig uit clubs uit Amsterdam en omgeving bestaat. 


Alleen vv Kismet en VVU Ardahanspor komen uit Utrecht. De andere tegenstanders zijn: FC Ankaraspor, vv CTO’70, Geinburgia, Geuzen Middenmeer. Sloterdijk, AFC TABA, TOG, VVA/Spartaan, Waterwijk en WV-HEDW. 

De selectie wordt, net als vorig seizoen, dat overigens maar een paar wedstrijden duurde, getraind door Patrick Vershuis. Zijn maatje Henri Sandbrink houdt het echter even voor gezien. Komend seizoen wordt Patrick Versluis geassisteerd door Marcel van Dijk en Levi Souisa. 

Het zondagvoetbal is bij JSV nog springlevend, want er nemen op zondag maar liefst drie teams aan de nieuwe competitie deel, waaronder dus het eerste elftal. De selectie, die bestaat uit twintig spelers, is nógal gewijzigd. Zo zijn Gavin en Bryan Souisa, Casper van Klinken, Tom van der Steen, Ricardo van Ierland en Nick Nooij naar elders vertrokken. Maar de selectie van Patrick verwelkomde toch ook weer een aantal nieuwelingen, zoals Jan Klaiber, Denzel en Vinnie Kamba. 

Rob Zantinge
Redacteur
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten