<p>Het online platform zorgt ervoor dat al het sport- en beweegaanbod van de gemeente Nieuwegein straks te vinden is op &eacute;&eacute;n centrale plek. </p>

Het online platform zorgt ervoor dat al het sport- en beweegaanbod van de gemeente Nieuwegein straks te vinden is op één centrale plek.

(Foto: 123RF.com)

Verbindion Nieuwegein lanceert nieuw platform: al het sport- en beweegaanbod in Nieuwegein op één plek

  •   keer gelezen   Sport

NIEUWEGEIN • Verbindion Nieuwegein heeft tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek een nieuw platform gelanceerd: mijnsportid.nl. Het online platform zorgt ervoor dat al het sport- en beweegaanbod van de gemeente Nieuwegein straks te vinden is op één centrale plek. 


Via mijnsportid.nl kunnen inwoners uit Nieuwegein sportactiviteiten zoeken, boeken en reserveren bij de aanbieder of club naar keuze. Bovendien levert het platform aan de achterkant waardevolle data aan sportprofessionals waarmee continue kan worden bijgestuurd op het juiste lokale sport- en beweegaanbod.

Ton Bothoff - directeur bestuurder Verbindion - en Richard Kaper - manager Sportparticipatie van NOC*NSF - tekenden op donderdag 23 september de driejarige samenwerking op Sportpark Galecop. 

Eerder maakten onder andere Sportbedrijf Deventer en de Nederlandse Golfederatie al gebruik van het high-tech on-demand platform dat NOC*NSF aanbiedt om organisaties te faciliteren in het online samenbrengen van aanbod en potentiële sporters.


Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten