<p>De dolblije rolschaatsers van KRC Rolling.</p>

De dolblije rolschaatsers van KRC Rolling.

(Foto: Aangeleverd)

Nieuwegeinse rolschaatsers vallen in de prijzen

  •   keer gelezen   Sport

NIEUWEGEIN • De rolschaatsers van KRC Rolling deden de afgelopen vier maanden uitstekende zaken. Zowel nationaal als internationaal werd volop eremetaal verzameld. En dat na een periode van anderhalf jaar, waarin nauwelijks kon worden getraind. 


Inmiddels zijn de leden weer volop bezig om zich voor te bereiden op de jaarlijkse kerstshow die op 11 en 12 december op het programma staat. Sylvia Pistorius was de afgelopen tijd uitstekend op dreef. 

Quinty van Lare
Zij werd op het WK in Paraguay op het onderdeel senior dans negende. Op het EK in Italië werd Sylvia op ditzelfde onderdeel achtste. Quinty van Lare werd op het EK achtste bij het onderdeel cadet figuren en negende bij het onderdeel cadet vrij rijden. Op het onderdeel cadet paardans werd zij samen met Elwin Wesdijk vijfde.

In Portugal nam een groot aantal leden van KRC Rolling deel aan wedstrijden om de Europacup. Bovendien deden KRC-leden mee aan wedstrijden om de German Cup, Filipini Trophy, Sedmak Bressan en de Interland Cup in Duitsland. 

Goud, zilver en brons
Goud, zilver en brons was er voor: Quinty van Lare, Elwin Wesdijk, Tosca Schaap, Daphne Davids en Sylvia Pistorius. Roy Broekema was in Duitsland succesvol op het onderdeel heren vrij rijden. Hij won een bronzen plak.

KRC Rolling deed het ook uitstekend bij het Nederlands kampioenschap. Titels werden onder meer gewonnen door Natalie Hengst, Sanne Davids, Nova van Vliet en Yfke Maal.

Thijs Middelkoop

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier