<p>In het tafeltenniscentrum van VTV vindt vrijdag en zaterdag tafeltennis op hoog niveau plaats. </p>

In het tafeltenniscentrum van VTV vindt vrijdag en zaterdag tafeltennis op hoog niveau plaats.

Foto: stockfoto (123RF.com)

Toptafeltennis bij VTV dit weekend

  •   keer gelezen   Sport

NIEUWEGEIN • In het tafeltenniscentrum van VTV vindt vrijdag en zaterdag tafeltennis op hoog niveau plaats. De dames van VTV spelen vrijdag vanaf 19.30 uur tegen Westa en zaterdag om 14.00 uur staan de teams van VTV en SKF tegenover elkaar.


Vanwege de coronamaatregelen moeten de wedstrijden worden afgewerkt zonder publiek. De ongetwijfeld spannende wedstrijden zijn overigens wel te volgen via het YouTubekanaal Live Stream VTV Nieuwegein

Personele problemen
Dat de wedstrijden vrijdagavond en zaterdagmiddag worden gespeeld heeft alles te maken met personele problemen bij zowel VTV als Westa. Uiteraard was er beide teams veel aan gelegen zo voltallig en representatief mogelijk voor de dag te komen.

VTV speelt nu met Sanne de Hoop, Emma van der Zanden, Chana van der Venne, Li Dong en Vera van Boheemen. Westa komt uit met de Belgische international Sara Devos, Paralympisch kampioen Kelly van Zon, voormalig Nederlands international Melissa Bours, voormalig jeugdinternational Kim Heggelink en de jeugdtoppers Daantje Lommen en Anouk van den Boom. 

Regiokraker
Zaterdag is de regiokraker tegen het sterke SKF. Wedstrijden tegen de Veenendaalformatie zijn altijd spannend en zeer de moeite waard om naar te kijken. Coach Rinie Kling kan voor de opstelling een keuze maken uit de nationale toppers Melanie Bierdrager, Jacintha de Hoop, Brenda Vonk, Marlotte Staps en het jeugdtalent Xijin Zheng.

Thijs Middelkoop

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier