Juichende spelers van SV Geinoord (archieffoto).
Juichende spelers van SV Geinoord (archieffoto). Foto: Gerard van Vliet

SV Geinoord plaats zich in tweede ronde voor districtsbeker

Sport 583 keer gelezen

NIEUWEGEIN • Door een 3-2 overwinning op de derdeklasser Altius, heeft SV Geinoord zich voor de tweede ronde van de districtsbeker geplaatst.

De Nieuwegeiners waren in de eerste helft heer en meester, maar de aanvallen liepen allemaal op niets uit. Pas kort voor rust bezorgde Hamza Hajji zijn ploeg een voorsprong.

In de tweede helft leek Geinoord orde op zaken te stellen, want door twee treffers van opnieuw Hajji leek er voor de ploeg geen vuiltje meer aan de lucht.

Toen Altius toch nog tot 3-2 wist terug te komen, moest Geinoord er alles aan doen om de 3-2 overwinning over de streep te trekken.

Gratis downloaden

• Park Oudegein waarin binnenkort een evenemententerrein wordt gerealiseerd.
Kogel is door de kerk: raad kiest voor evenementen in park Oudegein Nieuws 20 uur geleden
• Regenboogvlag.
Eerste Regenboogcafé in Nieuwegein: 'Leer jezelf en medemens beter kennen' Nieuws 20 uur geleden
• Landelijke finale van 'Jong Ondernemen' 2024.
Leerlingen Cals College Nieuwegein winnen landelijke finale van ondernemerswedstrijd Nieuws 18 apr, 16:47
• Deel van de wijk Rijnhuizen vanuit de lucht.
Nieuwbouwwijk Rijnhuizen krijgt ontmoetingsplek op plaats waar vroeger kasteel stond Nieuws 18 apr, 15:50
• De Beursfabriek, waar momenteel 200 asielzoekers worden opgevangen.
Nieuwegein gaat asielzoekers 6 maanden langer opvangen in De Beursfabriek Nieuws 18 apr, 15:00
• Op de Jutphasebrug zijn twee auto's op elkaar gebotst.
Botsing tussen twee auto's op Jutphasebrug, één persoon naar ziekenhuis 112 18 apr, 09:02
• De Nieuwegeinse band 'Dutchicana'.
Nieuwegeinse band 'Dutchicana' in finale van 'Battle of the Bands' Nieuws 17 apr, 17:03
• De Oude Sluis in Vreeswijk, waar de wedstrijden roei-touwtrekken en wrikken gaan plaatsvinden.
Primeur in Vreeswijk op Koningsdag: wedstrijden 'roei-touwtrekken' en 'wrikken' Nieuws 17 apr, 16:53