• Actiefoto van SV Geinoord-doelman Mitchell Temming tijdens een andere wedstrijd. Foto: Gerard van Vliet

SV Geinoord nog steeds niet uit de nesten: 0-2 verlies tegen Maarssen

Sport 778 keer gelezen

NIEUWEGEIN • SV Geinoord heeft zich zaterdag op eigen veld tegen concurrent Maarssen nog niet in veiligheid weten te spelen. Na een uiterst matig duel ging Maarssen er met de drie kostbare punten van door. De bezoekers wonnen met 0-2 na een 0-0 ruststand.

In de eerste helft dacht Geinoord een voorsprong te hebben genomen, maar de goal werd op advies van de assistent-scheidsrechter van Maarssen afgekeurd.

In de tweede helft probeerde Geinoord de wedstrijd in haar voordeel te beslissen, maar het niveau werd er niet meer beter op. Toen Maarssen doelman Mitchell van Oort tweemaal had weten te passeren, was het voor de thuisclub over en uit.

Gratis downloaden

• Voorleesfeestje bibliotheek De tweede verdieping.
Voorleesfeestje bij bibliotheek De Tweede Verdieping Nieuws 23 apr, 12:24
• Het stadshart van Nieuwegein rond Cityplaza groeit razendsnel.
'Nieuwegein moet betaalbaar blijven' Nieuws 23 apr, 10:57
• Foto ter illustratie.
SV Parkhout lijdt nederlaag tegen Nivo Sparta Sport 23 apr, 09:46
• Scholieren presenteren hun fijnstofonderzoek aan de provincie Utrecht.
Scholieren uit Nieuwegein meten luchtkwaliteit met 'snuffelfietsen' Nieuws 22 apr, 14:00
• De gemeente heeft inwoners van Zuilenstein gevraagd waar zij behoefte aan hebben in hun buurt.
Gemeente Nieuwegein gaat twee buurten in Zuilenstein opknappen Nieuws 22 apr, 13:27
• Actiemoment in de wedstrijd MHCN tegen IJsseloever.
Nieuwegeinse hockeydames spelen gelijk tegen IJsselstein: 2-2 Sport 22 apr, 12:00
• Opening van het vernieuwde Muntplein door wethouder Guido Bamberg.
Muntplein in Nieuwegein feestelijk heropend: muziekoptredens, dans en meer FOTOREPORTAGE 22 apr, 09:48