Het enthousiasme van Andre Hamoen en Friens werkt aanstekelijk.
Het enthousiasme van Andre Hamoen en Friens werkt aanstekelijk. Foto: Aangeleverd

Zomerfestival met Hamoen en Friends

Algemeen

NIEUWEGEIN • Iedere zaterdagmiddag in de zomervakantie organiseert de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) een activiteit voor de thuisblijvers, waarbij iedereen van harte welkom is. De komende zaterdagmiddagen staan in het teken van muziek. Deze keer belooft het een muzikaal feest van herkenning te worden met liedjes die we allemaal kennen uit vroegere tijden of iets moderner. Ze worden op zaterdag 21 augustus ‘s van 13.30 tot 16.00 uur ten gehore gebracht door de muzikale mannengroep Andre Hamoen en Friends.

Al diverse keren hebben de heren voor uitverkochte en volle zalen opgetreden. En hun enthousiasme werkt aanstekelijk. Een ieder is van harte welkom om dit muzikale festijn in het Petanquecentrum (Galecopperzoom 1) bij te wonen.

Aanmelden: vooraf bij een AHN-contactpersoon, telefoonnummer 030 6067 409, iedere werkdag bereikbaar tussen 10.00 en 12.30 uur. Of per mail: begeleider@hulpdienstnieuwegein.nl. Is vervoer een probleem? Ook daarmee kan de AHN-contactpersoon u van dienst zijn. Kom gerust eens langs, schuif aan en ontmoet op deze manier ook andere inwoners van Nieuwegein. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

De organisatie vraagt bezoekers de coronaregels na te leven en dus de anderhalve meter afstand in acht te nemen. Het AHN Zomerfestival 2021 is bijna afgelopen, maar niet voordat het slotoptreden van Dick Hegger is geweest. Met zijn gitaar, zijn warme stem en de mogelijkheid om gezellig mee te doen, mag dit optreden op zaterdag 28 augustus eígenlijk niet worden gemist.