Start competitie Bridgeclub 't Geyn

nieuwegein • De competitie van Bridgeclub ’t Geyn gaat op vrijdag 3 september weer van start. Bridgeclub ’t Geyn bestond in de coronaperiode vijf jaar. Van festiviteiten kon helaas geen sprake zijn. Nu het bridgen - met inachtneming van enkele (gedrags)regels - weer kan plaatsvinden, houdt de bridgeclub op vrijdag 10 september een speciale drive. Deze wordt georganiseerd om het eerste lustrum niet ongemerkt voorbij te laten gaan. Belangstellenden die graag een kijkje willen gaan nemen, zijn van harte welkom op vrijdagmorgen om negen uur in het clubhuis van Tennisvereniging Vreeswijk aan de Anemoonstraat 68a. Belangstellenden dienen wel van tevoren contact op te nemen met de voorzitter, Harry Tersteeg, telefoonnummer 030 606 08 65 of de secretaris, Han Rekker, telefoonnummer 030 606 54 58.


Klaverjasavond SPNN

nieuwegein • De SPNN organiseert op vrijdag 3 september de tweede klaverjasavond van dit seizoen. Er wordt gespeeld in het Petanque Centrum Nieuwegein (PCN). Er wordt vanaf 19.30 uur geklaverjast, maar de zaal is al vanaf 18.45 uur open. Er worden vier ronden gespeeld. De kosten zijn 4 euro per persoonm inclusief kopje thee of koffie. De te winnen prijzen zijn geldprijzen. Er wordt in het PCN met de pin afgerekend. Informatie: telefoonnummer 06 22 41 40 51.


Gratis proefduik  bij duikteam Gejo

utrecht • Ervaren hoe het is om met echte SCUBA persluchtapparatuur te duiken? Dat kán, onder begeleiding van een bevoegd NOB bondsinstructeur in zwembad den Hommel in Utrecht, op vrijdag 27 augustus om 20.00 uur. 

Maatwerkbenadering

Wie naar aanleiding van deze proefduik besluit deel te nemen aan de opleiding voor het internationaal erkend en ISO genormeerd Open Water Diver brevet, wordt geïnformeerd over de maatwerkbenadering van duikteam Gejo. Aanmelden: www.duikteamgejo.nl/introductieduik. Bellen kan ook: Peter Fokkinga, telefoonnummer 06 17 51 25 48 (na 19.00 uur).