Open dag Pantalone

nieuwegein • Heb jij altijd al willen schitteren op een podium of achter de schermen van een theater? Kom dan naar de open dag van Theater Pantalone en Theaterstichting Kwibus op zondag 5 september.
Tijdens de open dag van Pantalone en Kwibus maken kinderen en volwassenen kennis met de wereld van toneel, musical en zang. Doe mee aan een workshop of kom kijken naar optredens uit de voorstelling 'Het Sprookjespad'. Laat je grimeren, doe een speurtocht door het gebouw of ga op de foto met Ciske de Rat.

Spelen of helpen

Heb je interesse om bij Kwibus te spelen of achter de schermen te helpen, bijvoorbeeld bij licht en geluid, kleding, organisatie en grime? Of lijkt het je leuk om als barmedewerker of publieksbegeleider te helpen in Theater Pantolone? Dan is dit hét moment om informatie in te winnen.
De open dag vindt plaats op zondag 5 september van12.00 tot 15.00 uur in Theater Pantalone, Linnaeusweg 5 in IJsselstein. De toegang is gratis.


Educatieve gezinswandeling

schoonrewoerd • Een educatieve gezinswandeling vindt vandaag (donderdag) plaats in het bos- en weidegebied rond en achter natuurcentrum De Schaapskooi in Schoonrewoerd. De wandeling begint om 19.00 uur.
Tijdens de wandeling wordt veel aandacht besteed aan de omgeving. Rond 20.30 uur is de wandeling afgelopen. De tocht is ongeveer 3 kilometer lang.
De organisatie vraagt een kleine vergoeding van 1 euro voor deelname. Belangstellenden dienen zich voor de wandeling op te geven. Dit kan bij C. Kramer; per email: chr.kramer@outlook.com of via telefoonnummer 0345 619684. Natuurcentrum de Schaapskooi is te vinden aan de Overboeicop 15 in Schoonrewoerd. Website: www.natuurcentrum.nl.