Padel wint razendsnel aan populariteit.
Padel wint razendsnel aan populariteit. Foto: aangeleverd

Opening tweetal nieuwe padelbanen

nieuwegein • John van Engelen, verantwoordelijk wethouder Sport, Recreatie, Cultuur en Evenementen, opent twee gloednieuwe padelbanen. Dat gebeurt op zaterdag 11 september om 14.00 uur op het sportpark van Tennisvereniging Vreeswijk aan de Anemoonstraat in Nieuwegein Zuid.
Tennisvereniging Vreeswijk (TVV) was bijna vijftig jaar lang gericht op tennis, maar gaat nu een nieuwe fase in. Het doel hiervan is meer mensen in beweging te krijgen.

Nieuwe faciliteit

Tennisvereniging Vreeswijk biedt de inwoners van Nieuwegein daarom een nieuwe faciliteit: padel. Deze relatief nieuwe balsport wint razendsnel aan populariteit. Deze zomer liet TVV de twee padelbanen aanleggen. De club kon niet kon wachten, de banen zijn dus al volop in gebruik.

Feestelijke opening

Op zaterdag 11 september is ‘s middags de officiële, feestelijke opening door wethouder John van Engelen, namens de gemeente Nieuwegein. Aansluitend laten enkele uitblinkers in deze nieuwe tak van sport in demonstratiewedstrijden zien hoe spectaculair het eraan toegaat. Daarna staan finales gepland van de eerste echte clubkampioenschappen padel.

Niet-leden ook welkom
Voor de open dag zijn genodigden aanwezig en natuurlijk ook leden. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Iedere geïnteresseerde die wil zien hoe verrassend de nieuwe sport padel is, kan op het sportpark terecht. Ook kan een ieder zich ter plekke aanmelden voor een gratis kennismakingsles.
Meer weten of alvast lid worden van TVV Vreeswijk? Dat kan via ledenadmin@tvvreeswijk.nl