Leden blijven TTVN trouw

nieuwegein • De Nieuwegeinse tafeltennisvereniging TTVN is de coronacrisis, waardoor bij TTVN niet of nauwelijks activiteiten waren, redelijk goed doorgekomen. De meeste leden zijn de club trouw gebleven. Vanaf 30 augustus zijn de trainingen weer hervat. TTVN gaat aan de competitie beginnen op 17 september. Er wordt aan deelgenomen door zes competitieteams en vijf jeugdteams.

Het eerste team - dat gaat uitkomen in de 1e klasse poule A - bestaat weer uit Sharon van Zelderen, Danny Hendriks, Daam Hoogendijk en Jan-Willem Jansen. De verwachting is, dat het viertal mee gaat doen om de bovenste drie plaatsen. Het eerste jeugdteam, dat een van de kampioenskandidaten is, speelt in de 1e klasse afdeling.

Ook al beschikt TTVN nog over redelijk veel leden, de vereniging is nog steeds op zoek naar enthousiaste nieuwe leden. Zowel volwassenen als jeugdleden. Om nog meer jeugd aan zich te binden, zullen de komende maanden weer clinics worden gegeven op de basisscholen in Nieuwegein Noord. Bovendien zal de club actief zijn op de vakantiegames die in oktober worden gehouden. Het actieve bestuur is van oordeel dat TTVN een gezellige vereniging is waar zowel jong als oud op elk niveau terecht kan. Voor de jeugd zijn er diverse trainingsdagen. Voor iedere groep staan er meerdere trainers klaar, dus voor iedereen is er volop aandacht. Belangstellenden kunnen contact opnemen via info@ttvn.nl

Het eerste team van TTVN begint de nieuwe competitie op 17 september met een uitwedstrijd tegen Huizen 3. 

Het volledige programma voor TTVN 1 luidt: 24 september: TTVN - REGA2; 1 oktober: TTVN - Almeerspin 3; 8 oktober: SVE 5 - TTVN; 15 oktober: Tielse TC – TTVN; 29 oktober: TTVN- Huizen 3; 5 november: REGA 2-TTVN; 12 november: Almeerspin 3 – TTVN; 19 november: TTVN – SVE 5; 3 december: TTVN – Tielse TC.


Thijs Middelkoop