De ledenlijst van KRC Rolling telt nu meer dan negentig namen.
De ledenlijst van KRC Rolling telt nu meer dan negentig namen. Foto: Aangeleverd

KRC Rolling groeit door sportakkoord

nieuwegein • Ondanks het feit dat KRC Rolling het in de coronaperiode - evenals de meeste andere verenigingen - het niet altijd even makkelijk had, is de vereniging hard gegroeid. Het ledenaantal is zelfs behoorlijk gegroeid. De ledenlijst telt nu meer dan negentig namen. Het lokale sportakkoord - waardoor veel nieuwe activiteiten zijn gestart - heeft daar zeker aan bijgedragen. 

Per 1 oktober komt daar nog een nieuwe activiteit bij, het Roller Movement. Dat is jam skating, hip hop dans op rolschaatsen. Een hype vanuit Amerika, waarvoor ook in Nieuwegein veel belangstelling blijkt te bestaan. Aanmelding is mogelijk via de website van de vereniging.

Verder zijn de leden van Rolschaatsvereniging KRC Rolling zich al weer enige tijd aan het voorbereiden op de nieuwe kerstshow. De show wordt dit jaar gehouden op 11 en 12 december. Tenminste ervan uitgaande dat corona opnieuw geen spaak in het wiel gaat steken. 

Ook sportief gezien gaat het uitstekend met de vereniging. Vier leden van de vereniging - Sylvia Pistorius, Karen Baruchello, Quinty van Lare en Elwin Wesdijk nemen op dit moment deel aan de Europese Kampioenschappen in Italië. Voor Karen, Quinty en Elwin is het hun eerste EK.


Thijs Middelkoop