Laatste bekerronde voetbalcompetitie

nieuwegein • Komend weekeinde spelen JSV, VSV Vreeswijk en SV Geinoord hun laatste bekerwedstrijd. Een week later is de start van de nieuwe competitie.

SV Geinoord neemt het zaterdag in Beverwijk op tegen de zondagtweedeklasser De Kennemers. De wedstrijd begint om 17.00 uur. Afgelopen zaterdag verloor De Kennemers - ook in Beverwijk - met 3-0 van zaterdageersteklasser Woudenberg. Laatstgenoemde ploeg had een week eerder Geinoord met 4-0 aan de dijk gezet. Afgelopen zaterdag deden de Geinoorders het beter door op Parkhout zondagtweedeklasser Hooglanderveen met 3-1 te verslaan. 


Timo Meerding

De Nieuwegeinse zege was overigens nogal geflatteerd omdat de bezoekers een groot deel van de wedstrijd de bovenliggende partij waren. Bij rust was het overigens al 2-0 voor Geinoord door treffers van Daniël Kops. Nadat Hooglanderveen eerst op 2-1 was gekomen, kwam de fraaie winnende treffer van de voet van Timo Meerding.


Derby

Het zaterdagelftal van JSV had in Wognum tegen zondagtweedeklasser SDV Spartanen minder succes. De zwartwitten verloren met 4-1. Komende zaterdag staat om 17.00 uur de thuiswedstrijd tegen zondagtweedeklasser Roda’23 uit Amstelveen/Bovenkerk op het programma. 


Anderhalve week eerder had Roda’23 nog met 2-2 gelijkgespeeld tegen SV Spartanen. Zondag wordt op sportpark Galecop de derby JSV (zondag) – VSV Vreeswijk gespeeld. De wedstrijd in Nieuwegein Noord begint om 14.00 uur.


Thijs Middelkoop