'Buurt Brabbel' op buurt-plein Doorslag van start

nieuwegein • MOvactor organiseert eens in de twee weken - op iedere tweede en vierde maandag van de maand - op buurtplein Doorslag een 'Buurt Brabbel'. Dit evenement is bedoeld voor ouders (in spé) en vindt plaats van 09:30 tot 11:30 uur. Kinderen zijn ook van harte welkom. Deelname is kosteloos. De eerstvolgende Buurt Brabbel is op maandag 11 oktober. 

Tijdens de Buurt Brabbel ontmoeten ouders (in spé) elkaar en kunnen ze ervaringen over het ouderschap uitgewisselen. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen over bijvoorbeeld voeding, slapen of het vinden van een nieuw ritme. Ouders kunnen hun verhalen delen en deze verhalen kunnen weer aanleiding zijn tot ideeën voor andere ouders. "We gaan kijken of we ook thema's kunnen inbrengen," geeft kinderwerker bij MOvactor Petra van Es aan. "Bijvoorbeeld de verschillende fases waar de kinderen doorheen gaan".


Tijdens deze ochtend kunnen de kinderen lekker spelen. "We hebben voldoende speelgoed, hierdoor hebben de ouders hopelijk de rust om met elkaar te genieten van een kopje koffie of thee en een fijn gesprek", zegt Petra. 


Informatie

Iedereen die wil is welkom op de Buurt Brabbel op Buurtplein Doorslag, Parelduiker 13. De deelname is kosteloos. Meer informatie over de Buurt Brabbel staat op website van MOvactor of is te verkrijgen via Petra van Es: 06-29427220 of pvanes@movactor.nl.