Het Kontakt verbetert leesbaarheid

nieuwegein • Met ingang van deze week is het lettertype van Het Kontakt vergroot. Dit naar aanleiding van een flink aantal opmerkingen van lezers. Deze opmerkingen hebben we ter harte genomen, waarop besloten is een aanpassing te doen om de leesbaarheid van onze kranten te verbeteren.

Directie/MT Kontakt Mediapartners


Heleen Peters benoemd als lijsttrekker van Lokale Vernieuwing

nieuwegein • Heleen Peters is door de leden van Lokale Vernieuwing unaniem gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. Peters is sinds maart 2018 fractievoorzitter van de lokale politieke partij.

Peters heeft zich in december 2017 bij Lokale Vernieuwing aangesloten. Nadat duidelijk werd dat de partij zou gaan deelnemen aan de coalitie, is zij fractievoorzitter geworden.

Bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 is Peters dus de lijsttrekker. Zij volgt hiermee John van Engelen op die bij de verkiezingen in maart 2018 lijsttrekker was en nu wethouder is.

Peters is 40 jaar, advocaat van beroep, moeder en betrokken bij veel sociale activiteiten in Nieuwegein. Ze is razend enthousiast over het lijsttrekkerschap: ‘Ik heb er zin in en ik ga laten zien dat Lokale Vernieuwing dé lokale partij van en voor Nieuwegein is’.


Nieuws te melden? Mail ons!

nieuwegein • De redactie van Het Kontakt - De Molenkruier is altijd op zoek naar nieuws uit Nieuwegein. Dat kan variëren van politiek tot sport en van cultuur tot human interest. Maar we zijn ook op zoek naar kleinschaliger nieuws.

Is er bijvoorbeeld een verkoop bij uw vereniging, een zangavond in uw kerk, een open dag bij uw sportclub of een inzamelingsactie voor een goed doel in de buurt? Dan kunt u de informatie als persbericht insturen naar onze redactie. Ook sportverslagen (eerste teams) ontvangen we graag. Ons e-mailadres is redactie.molenkruier@kmp.nl.