Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Activiteiten voor kinde-ren in de herfstvakantie

nieuwgein • De herfstvakantie staat alweer voor de deur. Acht organisaties uit Nieuwegein hebben activiteiten georganiseerd voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar. De Herfst Spelen vinden plaats door heel Nieuwegein van 16 t/m 23 oktober 2021. Deelname aan een activiteit is gratis.

Van Vreeswijk tot en met Galecop: in elke wijk is er wel een activiteit te vinden deze herfstvakantie. De kinderen kunnen zich uitleven met het bouwen van hutten en lekker spelen, knutselen, muziek maken, genieten van een theatervoorstelling, meedoen aan sportclinics of een leuke film kijken bij de kleuter- en kinderbioscoop. Het aanbod van de activiteiten varieert enorm waardoor er voor elk kind wel iets te doen is wat hij of zij leuk vindt.

Het idee om activiteiten te organiseren voor kinderen van 4 t/m 12 jaar is vorig jaar ontstaan toen veel gezinnen niet met vakantie gingen. De organisaties hebben toen de handen ineen geslagen en de Zomer Spelen 2020 georganiseerd. Dat smaakte naar meer. Nu worden er iedere schoolvakantie sportieve, creatieve en vooral leuke activiteiten georganiseerd.
Een overzicht van alle activiteiten is te vinden op de website van Kinderplatform Nieuwegein.

q kinderplatformnieuwegein.nl