Vers aan Tafel
Vers aan Tafel Foto: Aangeleverd

"Alles draait om aandacht en smaak"

nieuwegein • Met verse groenten van het seizoen en vis uit duurzame vangst. Na bereiding worden de maaltijden razendsnel teruggekoeld en ingevroren. Op die manier blijven de smaak, voedingswaarden en kwaliteit optimaal bewaard.

Bij Vers aan Tafel komt alles vers uit de pan. De maaltijdservice richt zich op ouderen die niet meer zelf willen of kunnen koken. Zij bestellen eenvoudig een gezonde maaltijd, die met net zoveel aandacht thuis wordt bezorgd. Met het verstrijken van de jaren kan het zelf koken lastig worden. Dan is Vers aan Tafel een uitkomst. 

De maaltijdservice is volledig ingericht op senioren. “Zij kunnen bij ons iedere dag genieten van een heerlijke, ambachtelijke maaltijd”, vertelt algemeen directeur Joost de Man. Met meer dan 150 gerechten uit verschillende keukens is er meer dan genoeg keuze. “We zien toch wel dat de oer-Hollandse maaltijden favoriet zijn.” Collega Lidya Sinalong vult aan: “Een lekkere stamppot of rode kool met hachee bijvoorbeeld.”

Dieetmaaltijden

De reguliere maaltijden wegen tussen de 500 en 600 gram en daarnaast is er een ruim assortiment kleine maaltijden van 350 à 400 gram. Handig als je niet zo’n grote eter bent. Lidya: “De kleine porties gaan echter niet ten koste van de voedingswaarde.” Daarnaast zijn er ook diverse maaltijden voor bijvoorbeeld mensen met kauw- of slikproblemen of voor wie zoutarm eet. 

Vers aan Tafel bereidt gezonde maaltijden zonder conserveringsmiddelen, kleurstoffen en smaakversterkers. “Wij vriezen onze maaltijden na bereiding direct in en daardoor blijven de smaak en voedingswaarde behouden” legt Joost uit. Na bereiding worden de maaltijden binnen anderhalve minuut ingevroren in een professionele diepvries die de maaltijden snel tot een kerntemperatuur van -18 °C brengt.

Gemak

Lidya: “Dat biedt veel gemak voor onze klanten. Je kunt op ieder gewenst moment een maaltijd uit de vriezer halen, een paar gaatjes in de folie prikken en deze verwarmen in de magnetron of oven. Binnen een kwartier kun je genieten van een lekkere en gezonde maaltijd.” 

Joost vult aan: “Maaltijden worden op een vaste dag bezorgd door de eigen bezorgdienst. Met een vaste bezorger. Voor onze klanten een vast en vertrouwd gezicht. Onze bezorgers nemen de tijd en leggen de maaltijden – indien gewenst – ook in de vriezer. Bestellingen kunnen ook telefonisch worden doorgegeven, omdat we weten dat ouderen dit nu eenmaal prettig vinden. Onze klantenservice is hierop ingericht en maakt graag even tijd vrij voor een praatje. Bij Vers aan Tafel draait alles om ambacht en persoonlijke aandacht.” 

Geïnteresseerd om eens een ambachtelijke maaltijd van Vers aan Tafel te proberen bij jou thuis? Dat kan heel eenvoudig. Een abonnement is niet vereist. Joost: “Probeer geheel vrijblijvend de vriesverse beleving. We hebben een mooie aanbieding om onze Hollandse maaltijdbox voor een mooi tarief uit te proberen.”

q www.versaantafel.nl

085-401 64 44