Het winnende logo zal op 4 november worden onthult. Stemmen op een logo kan via www.jouwplekinzuilenstein.nl.
Het winnende logo zal op 4 november worden onthult. Stemmen op een logo kan via www.jouwplekinzuilenstein.nl. Foto: Aangeleverd

Inwoners mogen stemmen op logo nieuwe gezondheidshuis in Zuilenstein

Algemeen

NIEUWEGEIN • De Componist - het nieuwe gezondheidshuis dat momenteel gebouwd wordt in de wijk Zuilenstein - is op zoek naar een logo. In totaal zijn er zeven logo-ontwerpen, waar iedereen in Nieuwegein op mag stemmen. 

Na een creatieve brainstormsessie kregen drie ontwerpers een lijst met wensen voor het logo van De Componist. De wensen zijn door toekomstige inwoners en professionals van het nieuwe gezondheidshuis geformuleerd.

Stemmen
Het winnende logo zal op 4 november worden onthult. Stemmen op een logo kan via www.jouwplekinzuilenstein.nl.

Het is de bedoeling dat De Componist een plek wordt die niet alleen vóór, maar ook dóór inwoners vormgegeven is. De naam “De Componist” is al tot stand gekomen door input vanuit de inwoners en nu ook de keus voor een definitief logo. 

Inwoners actief betrokken
Inwoners worden actief betrokken bij de ontwikkeling van het nieuwe gezondheidshuis. Zo houdt een groep inwoners zich bezig met de inrichting van onder andere de multifunctionele ruimte en de programmering van activiteiten voor jong tot oud. Een andere groep is actief met de inrichting van de “achtertuin” (park Kokkeboogard).

In het gezondheidshuis zijn straks diverse professionals te vinden zoals huisartsen, sociaal professionals, fysiotherapeuten en GeynWijs. Het voordeel hiervan is dat er bij vragen snel geschakeld kan worden met een andere professional om zo de inwoners nog beter van dienst te zijn.