Afbeelding
Foto: Aangeleverd

XL-workshop perspectief tekenen

nieuwegein • Kunstenaar Emad Al Fatly geeft op dinsdag 9 november van 10:00 tot 15:00 uur in KunstGein Podium een workshop perspectief tekenen. De workshop is verdeeld over twee dagdelen.

Hoe verder iets van ons oog is verwijderd, hoe kleiner het wordt. Dat is belangrijk om te onthouden bij perspectief tekenen. De workshop begint eenvoudig, maar het niveau wordt opgeschroefd naarmate de workshop vordert. Alle vormen van perspectief tekenen komen aan bod: interieur, exterieur, voorwerpen, mensen, vogel- en kikkerperspectief. 

De workshop is geschikt voor iedereen die technisch beter wil tekenen. Deelnemers moeten zelf HB-potloden, een puntenslijper, een liniaal en A3-vellen papier meenemen. Ook is het verstandig op lunch mee te nemen. Er wordt wel voor koffie en thee gezorgd. 

Inschrijven kan tot 1 november via het e-mailadres inschrijvingenkunstgein@gmail.com onder vermelding van "Workshop perspectief tekenen". Na de bevestiging van de inschrijving volgt een betaling van 25 euro per persoon. Een stadspas is geldig. 

KunstGein Podium bevindt zich op de begane grond van het Stadshuis in Nieuwegein. Het voornaamste doel van de stichting is om kunstenaars een podium te geven hun werk te tonen en om mensen te interesseren voor kunst in de meest brede zin van het woord. Meer informatie is te vinden op de website:

q www.kunstgein.nl/Podium