Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Team Kika Nieuwegein organiseert barbecue

nieuwegein • Team KiKa Nieuwegein heeft wederom een actie bedacht om geld in te zamelen voor stichting KiKa. Dit keer organiseert het team op zondag 7 november een "winterwonderland barbecue" met onder meer een loterij.

Dit doet Team KiKa Nieuwegein in samenwerking het restaurant "The Good Food" in Vreeswijk. Tien procent van de omzet van de barbecue en honderd procent van de omzet van de loterij gaat naar KiKa.

Restaurant "The Good Food” serveert naast de wereldse gerechten (vers uit eigen keuken) ook extra streetfood gerechten uit Duitsland en Oostenrijk met een Aziatische twist. Team Kika Nieuwegein zal zorgen voor een winterse aankleding op het terras van het restaurant. De loterij start op zondag 7 november. De trekking is op 1 januari 2021 - tijdens de nieuwjaarsduik van KiKa.

De prijzen uit de loterij zijn beschikbaar gesteld door ondernemers uit Nieuwegein. Er valt van alles te winnen, bijvoorbeeld: een tegoedbon van restaurant The Good Food, bioscoopbonnen van Kinepolis, kaartjes voor de Efteling en een boottocht over De Lek voor vier personen (inclusief diner). 

Team Kika Nieuwegein zet zich al sinds 2012 in voor stichting KiKa. Het team zamelt op allerlei manieren geld in voor kankeronderzoek.