De kerstzang wordt gehouden op 15 december.
De kerstzang wordt gehouden op 15 december. Foto: stockfoto (123RF.com)

Zangers gezocht voor volkskerstzang

nieuwegein • Voor de traditionele volkskerstzang tijdens het evenement Kaarslicht in Vreeswijk wordt gezocht naar zangers.

De kerstzang wordt gehouden op woensdag 15 december om 19:00 uur. Het programma bestaat uit vertellingen, volks- en koorzang. Voor dit laatste onderdeel moet een gelegenheidskoor samengesteld worden van maximaal dertig zangers. Het koor zingt onder leiding van Huub van Woerden en onder begeleiding van Frank Meurders. Iedereen die kan zingen is welkom. Laagdrempelig, zangplezier en bekende kerstliederen zijn de sleutelbegrippen.

De repetitie-avonden vinden plaats op 18 november, 25 november en 9 december in de Barbarakerk (Koninginnelaan 3 te Nieuwegein) om 19:30 uur. Ook als één van de avonden niet schikt, blijven de zangers van harte welkom. 

Meehelpen om deze volkskerstzang tot een sfeervolle start te maken van Kaarslicht in Vreeswijk? Aanmelden kan via het e-mailadres ria.duijvemanvw@gmail.com of door te bellen naar bellen naar 030-6060569 of 06-44922226. 

De Volkskerstzang is een initiatief van de Barbarakerk in Vreeswijk.

Kaarslicht in Vreeswijk is een unieke belevenis, waarbij Vreeswijk wordt ondergedompeld in een ambiance van licht en warmte.