Geinoord komt in de slotfase opnieuw in het nauw.
Geinoord komt in de slotfase opnieuw in het nauw. Foto: Gerard van Vliet

Daniël Kops scoort zuivere hattrick

nieuwegein • Geinoord ging zaterdag in Nieuwer ter Aar tegen Nita met een 3-0 voorsprong de rust in. Alle drie de doelpunten waren afkomstig van Daniël Kops. 

Maar Geinoord bleek er toch nog niet te zijn. In de tweede helft kwam Nita terug tot 3-2 en werd het toch weer billen knijpen voor de Geinoorders – een dit seizoen veelvoorkomend verschijnsel. Nita kwam terug tot 3-2. 

Toen scheidsrechter Van Egmond - ‘’de zoon van’’ - na de negentigste minuut zeven minuten liet doorspelen, kreeg Geinoord het opnieuw moeilijk. Maar met veel pijn en moeite kon de nipte overwinning toch worden binnengesleept. 

Schutter Daniël Kops was blij met de overwinning. "Het was alleen jammer dat we het in de tweede helft opnieuw zo moeilijk kregen. Daar zal vanaf deze week zeker aan gewerkt worden. Veronderstel dat we tegen Nieuwland en CSW de voorsprong ook hadden kunnen vasthouden, dan hadden we mooi in de subtop gestaan". 

Delta Sports'55

Komende zaterdag komt Delta Sports’55 op bezoek. "Ik ken die club niet", zegt Kops. "Ik weet alleen dat de Houtenaren een paar punten minder hebben dan wij. Maar we zullen er zeker weer voor gaan. Jammer dat we voorlopig niet kunnen beschikken over middenvelder Jeroen Scholman. Hij is geblesseerd".

Thijs Middelkoop