JSV verliest tegen koploper competitie

nieuwegein • JSV speelde zaterdag een moeilijke uitwedstrijd tegen de nummer 1 in de competitie: BFC uit Bussum. Het zou een zware klus worden, zeker gezien de nieuwe start die de ploeg van Hans van Helden nu maakt.

JSV probeerde deze wedstrijd anders in te gaan door het systeem iets te wijzigen. Helaas pakte dat niet zo uit zoals het team wilde. BFC kon al heel snel op een 1-0 voorsprong komen. Door wat persoonlijke fouten werd de keeper van JSV tot twee keer toe kansloos gelaten en liep BFC makkelijk uit naar een 3-0 voorsprong.

Net als vorige week werd het spel van JSV in de tweede helft toch wat beter en kon men de tegenstander wat makkelijker op eigen helft houden. Door een aantal slordigheden aan de kant van de Nieuwegeinse ploeg, kon BFC toch nog de score verhogen. Na ruim negentig minuten sloot de goed leidende scheidsrechter de wedstrijd af en kon BFC terugkijken op een welverdiende 5-0 zege.

Volgende week staat voor JSV de thuiswedstrijd tegen IJFC op het programma. Het zal de steun van het publiek hard nodig hebben.

ONTK bij tennis-vereniging Oudegein groot succes

nieuwegein • De Open Nieuwegeinse Tennis Kampioenschappen (ONTK) bij tennisvereniging Oudegein waren een groot succes. Het ONTK kende een finale-weekend met prachtig weer en spannende partijen. De haring (gesponsord door Bram van Diermen) en de cake en speculaas (gesponsord door het Stoepje) werkten sfeerverhogend.

Er waren 26 finales. De finalisten gingen met een Intersport-bon, zeep, chocolade en een bierpakket naar huis. In de Heren Dubbel 4 wonnen Marcel Tersteeg en Jeroen van Hoeflaken van tegenstanders Michael van der Linden en Mark Hendriks - allen bekende tennissers in Nieuwegein.