Elk jaar worden er in december bij de entree van het crematorium een aantal kerstbomen geplaatst waar bezoekers een kerstbal in kunnen hangen.
Elk jaar worden er in december bij de entree van het crematorium een aantal kerstbomen geplaatst waar bezoekers een kerstbal in kunnen hangen. Foto: stockfoto

Herdenkingsavond Licht op Noorderveld gaat niet door vanwege coronamaatregelen

Algemeen

NIEUWEGEIN • De jaarlijks in november georganiseerde herdenkingsavond Licht op Noorderveld gaat helaas ook dit jaar niet door. Gezien de grote groepen mensen en het open karakter van deze avond ziet de organisatie geen mogelijkheden om de avond op een veilige en waardige manier te organiseren binnen de huidige coronamaatregelen.

Elk jaar worden er in december bij de entree van het crematorium een aantal kerstbomen geplaatst waar bezoekers een kerstbal in kunnen hangen. Nu Licht op Noorderveld niet door kan gaan, plaatst de organisatie extra kerstbomen zodat meer mensen de mogelijkheid hebben om stil te staan bij hun dierbaren. 

In de week na 6 december worden de kerstbomen geplaatst en deze blijven tot en met 6 januari staan. De extra kerstbomen komen te staan bij het Tripoli-monument, vlakbij veld I/J, bij veld B en er wordt een boom op het strooiveld geplaatst. Locatie: begraafplaats Noorderveld, Structuurbaan 1 Nieuwegein