Wethouder Hans Adriani sluit de beursvloer.
Wethouder Hans Adriani sluit de beursvloer. Foto: Kees van der Meer

Beursvloer in DE KOM

nieuwegein • Samen voor Nieuwegein, het netwerk voor maatschappelijk betrokken organisaties, houdt donderdag 25 november van 16.00 uur tot 18.00 uur de jaarlijkse Beursvloer in DE KOM.

Bedrijven die hun maatschappelijke betrokkenheid willen tonen zijn van harte welkom, evenals maatschappelijke organisaties. Op de beursvloer kunnen deze organisaties matches maken, waardoor ze extra handjes, kennis en kunde of materialen kunnen krijgen. Alles met gesloten beurs.
Met een slag op de gong opent burgemeester Frans Backhuijs de beursvloer. De twee partijen die samen een match hebben gemaakt, gaan naar notaris Marco Sutter. Hij zet zijn handtekening onder de match. Accountant Jeroen Witteveen berekent de maatschappelijke waarde van de matches. De beursvloer wordt weer met een slag op de gong beëindigd door wethouder Hans Adriani. Hij zal dan samen met Jeroen het aantal matches en de maatschappelijke waarde bekend maken. De beursvloer is een gelegenheid om mensen te ontmoeten en de start van vele samenwerkingen.
Inschrijven kan via:

q www.samenvoornieuwegein.nl/beursvloer