De Lions Nieuwegein organiseerden het diner.
De Lions Nieuwegein organiseerden het diner. Foto: Lions Nieuwegein

Gratis diner voor vijftig Nieuwegeiners

nieuwegein • Vijftig Nieuwegeiners genoten dinsdag 9 en woensdag 10 november van een voor hen kosteloos en gezellig diner. 

Deze bijzondere avond werd hen aangeboden door de leden van Lions Nieuwegein in samenwerking met stichting Charitas. Het diner vond plaats bij Driessen SmaakVermaak met sponsoring van ingrediënten van Ibrahim Groothandel, de Makro en GEPU. Grapes & Bottels verzorgde de wijn.

De gezellige avond vond plaats in het kader van het 50-jarig bestaan van Nieuwegein. De Lions hielpen mee in de bediening, de keuken of haalden en brachten de gasten. 

Belangeloos

President Edwin van Straten van Lions Nieuwegein kijkt terug op een mooi event. “Het is fantastisch om te zien hoe de mensen tijdens de avond genoten. Van elkaar, het eten en de muziek. Ook is het hartverwarmend te ervaren hoe snel de sponsors meewerkten. Geheel belangeloos maakten wij deze avond graag mogelijk. En wij blijven ons inzetten voor meer goede doelen in Nieuwegein”, aldus de president.

De Lions blijven zich ook de komende tijd inzetten voor goede doelen.

Over de Lions

Lions zijn mensen die zich belangeloos inzetten om lokaal en wereldwijd anderen te helpen die hulp nodig hebben, waarin niet door de reguliere kanalen wordt voorzien.