Tiende Verzamelbeurs in Leerdam

leerdam • De Verzamelbeurs Leerdam gaat eindelijk haar tweedelustrum vieren. Begonnen als activiteit van de Postzegelvereniging Leerdam is dit evenement uitgegroeid tot een beurs voor heel veel verzamelaars op allerlei gebied. 

De beurs in Leerdam staat altijd voor gezelligheid. De mensen uit de buurt wandelen binnen om even een kijkje te nemen, maar ook fanatieke verzamelaars bezoeken de beurs al vroeg.De Verzamelbeurs is gevarieerd van opzet met o.a. postzegels, munten, ansichtkaarten, speldjes, puzzels, suikerzakjes, sigarenbandjes, miniatuurauto’s en (strip)boeken. De nostalgie viert dus hoogtij.

De meeste standhouders op de beurs staan er voor zichzelf maar er worden ook verzamelspullen verkocht voor de Stichting Hulphond en boeken voor de Stichting African Hands, bekend van de Boekenmarkt Leerdam. Tijdens de beurs kan men bij de keuken terecht voor koffie, thee en een broodje. Opbrengst ook voor de Stichting Hulphond.

Gratis entree
De tiende beurs wordt gehouden op zaterdag 27 augustus van 10.00-16.00 uur in Wijkgebouw Maranatha aan de J.A. Burgerstraat 1 in Leerdam. Nadat de beurs op 21 maart 2020 de beurs door corona niet door kon gaan is er nu eindelijk weer een volwaardige beurs. De entree is gratis. Er is een enveloppenkraam om de kosten van de beurs te dekken.

Voor informatie: email: verzamelbeursleerdam@hotmail.com of telefoon 0345-616960