Krimpense politieke partijen in debat over plannen voor sport en bewegen.
Krimpense politieke partijen in debat over plannen voor sport en bewegen. Foto: 123RF.com

Krimpense politieke partijen in debat over plannen voor sport en bewegen

Algemeen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • De Krimpense politieke partijen gaan op vrijdagavond 25 februari met elkaar in debat over hun plannen voor sport en bewegen in de komende vier jaar. Dit debat vindt plaats in het kader van de voorbereidingen op de gemeenteraadsverkiezingen.

Op 16 maart 2022 vinden de nieuwe gemeenteraadsverkiezingen plaats. Daarom organiseert Optisport in samenwerking met Synerkri het Krimpens Sportdebat. Aan het Krimpens Sportdebat nemen negen politieke partijen deel. Zij worden op een sportieve manier uitgedaagd om duidelijk te maken wat zij de komende vier jaar voor sport en bewegen in Krimpen aan den IJssel willen betekenen. Onder leiding van Marvin Visser, een deskundige en onafhankelijke gespreksleider, worden op een sportieve manier de degens gekruist. 

Aanmelden
Het debat vindt plaats in de theaterzaal van De Tuyter. Aanvang is 19:30 uur. De toegang is gratis. Aanmelden kan per e-mail naar cees@synerkri.nl. Bij het debat wordt rekening gehouden met de dan geldende coronamaatregelen. Deelnemers ontvangen vooraf de meest actuele informatie hierover.