BARAQ, voorheen Het Bastion, 1 maart open

schoonhoven • De handen van Michiel Boon en Marcus Brand jeuken om van hun nieuwe uitdaging Het Bastion een succes te maken.

In december werd bekendgemaakt dat Het Bastion in Schoonhoven was verkocht. Inmiddels wordt de locatie, die verder gaat onder de noemer Baraq, flink verbouwd. De nieuwe exploitanten over de nieuwe naam: “Baraq verwijst naar het militaire verleden van het pand, dat vroeger dienst deed als kanonnenloods.” Op 1 maart opent de locatie aan Het Bastion zijn deuren voor bruiloften, feesten, evenementen, vergaderingen en culturele activiteiten. “Binnen de muren van Baraq kan het straks allemaal. Met een capaciteit tot maximaal 500 bezoekers kan men hier straks ook unieke optredens van artiesten verwachten”, lichten Michiel en Marcus een tipje van de sluier op.
Vervolgens: “We willen hiermee een nieuwe impuls geven aan het uitgaan in Schoonhoven dan wel de Krimpenerwaard. Eerst ergens lekker een hapje eten, dan een gaaf optreden en na afloop gezellig een drankje aan de bar in Baraq of in een van de gezellige cafés in Schoonhoven. Het wordt tijd dat het weer een beetje gaat bruisen!”

En er staat meer op stapel: “Naast de vele activiteiten doordeweeks en de bruiloften, recepties en events gaan wij maandelijks een agenda publiceren. Van modeshow, theater en comedy tot house classics, kindervoorstellingen en bands. Iedere maand is er van alles te beleven “

Marcus en Michiel waren reeds de eigenaren van Lekkerr, Lekkerr catering & events en Buckets. “Deze locatie maakt ons aanbod compleet. We kunnen er nu voor iedere gelegenheid zijn voor onze gasten en klanten.”

BARAQ gaat op 1 maart open. Voor meer informatie en de agenda: www.baraq.nl