Geslaagd trainingskamp SV Geinoord in Barcelona

nieuwegein • De selectie van SV Geinoord hield vorige week in Barcelona een geslaagd trainingskamp, waaraan door bijna alle selectiespelers werd deelgenomen. 

De start was overigens wat stroef, want als gevolg van de mist kon niet worden vertrokken in Eindhoven maar moest worden uitgeweken naar Schiphol. Daardoor kwam het Nieuwegeinse gezelschap met enige vertraging in Barcelona aan waar werd gelogeerd in een NH Hotel, dichtbij het strand. 

Het trainingskamp dat nagenoeg geheel door Daniël Kops was geregeld, werd een groot succes. Het zorgde ervoor, dat de onderlinge sfeer tussen de spelers en staf nog beter werd, dan dat deze al was. Het verblijf in Spanje zal ongetwijfeld voor het nodige vertrouwen voor de herstart van de competitie hebben gezorgd. 

Vorige week maandag keerde het gezelschap terug naar Nederland. Een dag later werd de training op Parkhout alweer hervat. 

Zolang de KNVB nog niet het groene licht voor de hervatting van de competitie geeft, speelt Geinoord oefenwedstrijden. Zo staat voor komende zaterdag een wedstrijd tegen Brederodes op het programma en speelt Geinoord eventueel op 5 februari, als de competitie tenminste nog niet is hervat, tegen Lopik. 

Beide oefenwedstrijden worden in Nieuwegein gespeeld en beginnen om 14.30 uur. Op het moment van schrijven is nog niet duidelijk of hier weer publiek bij aanwezig mag zijn.