De tafeltennisdames van het Nieuwegeinse VTV.
De tafeltennisdames van het Nieuwegeinse VTV. Foto: Aangeleverd

Dubbelweekend voor Nieuwegeinse tafeltennisters

Sport

NIEUWEGEIN • De competitie gaat ook voor tafeltennisvereniging VTV weer van start. Het damesteam, dat opnieuw in de eredivisie uitkomt, heeft een dubbelweekend voor de boeg. Zaterdag thuis tegen deBoer Taverzo en zondag opnieuw thuis tegen Scylla.

Het team van deBoer Taverzo heeft een goed eredivisiedebuut gemaakt met twee punten tegen de top-vier-club Westa en met een 4-3 overwinning op Tanaka. Van het team van Taverzo zijn Nadia Huizer en Inge van der Gaag momenteel de topscoorders.

Scylla
VTV speelt zondag tegen Scylla. De spannende finale om het kampioenschap op 19 december zal iedereen nog helder voor de geest staan. Zondag wordt de vice-kampioen bij VTV verwelkomt.

Wellicht zijn de tafeltennisters Esmee van Marwijk, Maaike van de Pavoordt en Marie Depuyt er dan ook weer bij. Maar Scylla heeft ook nog de speelsters Kim Vermaas, Fang Ning Chen Chen en Isabelle Tegelaar op de teamlijst staan.

VTV heeft haar team echter ook versterkt: Tanja Helle is weer terug van weggeweest. Samen met Dong Li, Sanne de Hoop, Emma van der Zanden, Chana van der Venne en Vera van Boheemen zal zij er ongetwijfeld een prachtig seizoen van maken.

Livestream
Toeschouwers zullen rekening moeten houden met het coronabeleid en het coronatoegangsbewijs kunnen tonen. De wedstrijd is overigens ook live te volgen op het YouTubekanaal ‘Live Stream VTV Nieuwegein’. De wedstrijden beginnen om 14.00 uur.

Thijs Middelkoop