Cursus in DE KOM.
Cursus in DE KOM. Foto: Aangeleverd

Cursussen (opnieuw) van start in DE KOM

Cursussen (opnieuw) van start in DE KOM

nieuwegein • In maart gaan er in het kunstencentrum van DE KOM enkele cursussen (opnieuw) van start. Ook is het mogelijk om (in overleg met de docent) bij reeds gestarte cursussen in te stromen. Hieronder staat een overzicht van de te volgen cursussen.

KOM tekenen en schilderen! (7+)
Maak de kunstenaar in jezelf wakker en ga aan de slag met verschillende materialen en teken- en schildertechnieken.

Maak je druk (8+): T-shirt of tas
In deze cursus ga je experimenteren met verschillende druktechnieken. Je gaat werken met een echte drukpers en verschillende materialen. Er zijn twee opties: in de cursus die in maart van start gaat bedruk je je eigen tas, in de cursus in mei bedruk je je eigen T-shirt.

Muziek voor stoere kleuters
Muziek voor stoere kleuters is een cursus van 5 lessen gericht op ritme in de muziek. In 45 minuten gaan we op een actieve, muzikale ontdekkingsreis.

Muziektuin (4-5 jaar)
Aan de hand van thema’s als dieren, seizoenen en sprookjes wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van gevoel voor maat en ritme.

Muziektuin (6-8 jaar)
Reeds gestart, maar inloop is mogelijk. De cursus muziektuin is voor kinderen uit groep 3 en 4, bevat elementen van algemene muzikale vorming en is een goede voorbereiding op instrumentale lessen, het kiezen van een muziekinstrument en het samenspelen.

KOMcarrousel (5+)
Iedere zaterdagochtend kun je iets leuks doen in DE KOM. Instrumenten uitproberen (muziek), lekker bewegen op muziek (dans), in een andere rol kruipen en gekke gezichten trekken (theater) of je creatief uitleven met je handen (beeldend). Deze gratis lessen beginnen om 10.30 en zijn om 12.00 afgelopen. Kijk voor meer info op educatie.dekom.nl.