Juichende Geinoorders tijdens de wedstrijd tegen CSW.
Juichende Geinoorders tijdens de wedstrijd tegen CSW. Foto: Gerard van Vliet

Daniël Kops scoort hattrick tegen CSW

nieuwegein • Geinoord slaagde er zaterdag in om CSW met 3-1 te verslaan. De grote man bij de Geinoorders was topscorer Daniël Kops, die alle drie de Nieuwegeinse treffers voor zijn rekening nam.

Daniël Kops bracht zijn totaal aantal doelpunten zaterdag op zestien. "Voor mij is dat normaal, want ook in mijn Breukelen-periode legde ik er ieder seizoen zo’n beetje 25 tot 30 in. Nu zit ik ook weer ongeveer op dat gemiddelde", aldus de speler. 

Voor Geinoord is het overigens een strop dat Daniël heeft besloten om na dit seizoen een punt achter zijn mooie loopbaan te zetten. "Het voetballen op zaterdag vind ik nog best hartstikke leuk, maar ik begin steeds meer moeite met de trainingen te krijgen. Ik heb een drukke baan en daarnaast is het ook leuk om wat meer tijd aan mijn gezin te besteden", zegt de topscorer. 

Het voetballen geeft hij overigens niet helemaal op. Daniël gaat met wat oudere vrienden in een lager team van Geinoord spelen.

De Meern

Tot het einde van dit seizoen is de topschutter nog beschikbaar voor zijn club. Komende zaterdag wacht Geinoord een pittige klus: dan moet het worden opgenomen tegen koploper De Meern. Daniël: "Uit verloren we in september maar liefst 5-2. Toen speelden we echter onze slechtste wedstrijd. We hebben dus nog wat goed te maken".

Thijs Middelkoop