Mitchell van Oort (links) tekent zijn contract.
Mitchell van Oort (links) tekent zijn contract. Foto: Gerard van Vliet

Mitchell van Oort naar SV Geinoord

nieuwegein • Het seizoen 2021-2022 duurt weliswaar nog even, maar SV Geinoord is al weer enige maanden bezig om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Er werden inmiddels al vier nieuwe spelers aangetrokken, waaronder de 25-jarige doelman Mitchell van Oort. Misschien ook wel nodig want aanvaller Daniël Kops en mogelijk ook verdediger Michiel van der Valk gaan een punt achter hun mooie loopbaan zetten.

Mitchell woont in Nieuwegein. Hij begon zijn loopbaan in de jeugd van VSV Vreeswijk en wat later verhuisde hij naar JSV. Vervolgens maakte hij de overstap naar Benschop, waar hij vier jaar onder de lat stond. Dit seizoen speelt Mitchell – zoon van de voormalige Vreeswijk-doelman Jos van Oort – bij het Houtense Delta Sports’95.

Van PVCV komt over verdediger Desney de Buck (22). Desney speelde eerder in de jeugd van Elinkwijk en verhuisde later naar Hercules. Desney de Buck – een multiverdediger - is nu aan zijn derde seizoen bezig bij PVCV.

De derde nieuweling is Miguel Brown (21), een doelgerichte spits. ‘'Ik ben door mijn kracht en snelheid een gevaar voor elke verdediging.'' Miguel komt dit seizoen nog uit voor het Utrechtse DVSU, waarvoor hij nog regelmatig scoort.

Hamz Hajji (24) speelde jarenlang bij sc Woerden en speelt nu nog bij PVCV. Hij is daar aan zijn tweede seizoen bezig.