VSV Vreeswijk bereidt zich voor op nieuwe seizoen

nieuwegein • Het voetbalseizoen 2021-2022 mag dan nog niet afgelopen zijn, zondagderdeklasser VSV Vreeswijk is al weer druk bezig om zich op het seizoen 2022-2023 voor te bereiden.

De langdurige coronagolf heeft er niet toe geleid dat de vereniging van voorzitter Frans Schultz leden kwijtraakte. Integendeel: de ledenlijst - die momenteel ongeveer 800 namen telt - wordt alleen nog maar groter. Met name bij de jeugd is er nog steeds een flinke groei. 

Het standaardelftal van de heren raakte wel een aantal goede spelers kwijt. Vijf selectiespelers kozen ervoor om met trainer Ronald Cornet over te stappen naar Zwaluwen Utrecht. De technische commissie van de club is inmiddels druk op zoek naar versterking voor het eerste mannenelftal, dat komend seizoen zal worden getraind door Arie Koning. 

Jongens die graag in het eerste zondagelftal van VSV Vreeswijk willen spelen en daarvoor twee keer in de week willen trainen, zijn welkom.

Evenals de mannenselectie is ook de selectie van de vrouwen op zoek naar een nieuwe trainer-coach. De huidige trainer Ton de Jong vindt de tijd gekomen zijn taak aan iemand anders over te dragen. VSV Vreeswijk mag dan wel over drie vrouwenteams beschikken; nieuwe leden - ook speelsters die graag met vrouwen 1 naar de 2e klasse promoveren - zijn welkom.


VVIJ (zo) verliest cruciaal duel tegen degradatie

ijsselstein • Zondagtweedeklasser VVIJ uit IJsselstein heeft op eigen veld met 1-2 verloren van mede-degradatiekandidaat PVCV uit Vleuten. De bezoekers verdedigden voornamelijk en speelden de lange bal om eruit te komen. De thuisclub had het meeste balbezit, maar kon de kansen niet benutten.