NVC hoeft niet met handen over elkaar te zitten

nieuwegein • De Nieuwegeinse volleybalclub NVC maakt niet bepaald een rustige periode door. Er is op alle terreinen nog volop werk aan de winkel. Een handicap is dat de vereniging zowel een secretaris als penningmeester mist. Daar wordt overigens hard naar gezocht.

De club mist voor beide standaardteams ook nog trainers. Dames 1 komt duidelijk ook nog eens kwaliteit tekort, waardoor het team in de promotieklasse na 16 wedstrijden met 8 punten rode lantaarndrager is. Op 12 en 14 mei staan voor de dames de moeilijke wedstrijden tegen respectievelijk Vives 2 en Utrecht 5 op het programma. 

De heren waren genoodzaakt zichzelf te trainen. Desondanks vielen de behaalde resultaten in de 3e divisie niet eens tegen. De ploeg bezet de 4e plaats met 41 punten uit 14 wedstrijden. Zaterdag 21 mei moet het in Zaanstad worden opgenomen tegen Zaanstad 2. Het zou overigens een goede zaak kunnen zijn om het herenteam komend seizoen – indien tenminste mogelijk – wat te verjongen.

Voorzitter Sander Bos over zijn vereniging: "Voor komend seizoen zijn we nog niet veel verder dan inventariseren. We weten nog niet precies wie blijft en wie gaat. De jeugd daarentegen blijft wel wat doorgroeien. Daar zijn zelfs kampioenschappen te verwachten. Bij de senioren verwacht ik dat het aantal teams stabiel blijft. Voor volgend seizoen wordt er zelfs gewerkt aan een derde damesteam."


Nieuwe sponsors

nieuwegein • Tennisvereniging Rijnhuyse heeft twee nieuwe sponsors aan zich weten te verbinden, te weten TennisDirect en Broekhuis. TennisDirect geeft de sponsoring vorm door ledenacties, een shoptegoed en trainingsmaterialen. Broekhuis sponsort Rijnhuyse onder andere met een bonus bij autoverkoop, onderhoud of schadeherstel.