Het G-elftal van JSV.
Het G-elftal van JSV. Foto: Aangeleverd

Voetbalclub JSV is trots op G-elftal

nieuwegein • JSV heeft al enkele jaren een G-elftal waarop de vereniging bijzonder trots is. 

De spelers gaan in de tweede klasse niet alleen elke wedstrijd voor de volle winst, maar trainen elke week ook nog eens met elkaar. Dat ze ook nog goed kunnen voetballen blijkt wel uit de klassering. Ze bezetten momenteel met 18 punten uit 9 wedstrijden de tweede plaats. Een kampioenschap zit er overigens niet meer in. Daarvoor is de voorsprong van koploper Faja Lobi KDS te groot. De Utrechtse ploeg staat in de 2e klasse bovenaan met 21 punten uit zeven wedstrijden. 

Zaterdag 14 mei speelt JSV zijn laatste wedstrijd. Tegenstander op Galecop is dan Woudenberg. De wedstrijd begint om 11.30 uur. 

Tijdens de wedstrijd van het eerste elftal tegen Benschop afgelopen zaterdag, werd het G-elftal van JSV gepresenteerd. Daar was wegens corona niet eerder van gekomen.

Het G-elftal leverde vorige maand nog een fraaie prestatie door op het toernooi van vv Waterloo in Driehuis eerste te worden. Aan het toernooi werd deelgenomen door acht teams, verdeeld over twee poules van vier. JSV werd winnaar van poule 2, waardoor de Nieuwegeiners, die er lustig op los scoorden, in het bezit kwamen van een fraaie beker. Bovendien werd als algehele toernooiwinnaar de wisselbeker gewonnen. Die mocht echter niet mee naar Nieuwegein en bleef achter in Driehuis.