Optreden van Dick Hegger.
Optreden van Dick Hegger. Foto: Aangeleverd

Optreden van zanger Dick Hegger

nieuwegein • In het kader van het 'Zomerfestival' van de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) wordt op zaterdag 16 juli een muzikaal optreden verzorgt door Dick Hegger.

De zanger neemt zijn gitaar mee. Er zullen oudere popliedjes gezongen worden, begeleid door muziekbanden. "Het belooft een gezellig samenzijn te worden", aldus de AHN.

Het optreden vindt plaats in het Petanque Centrum Nieuwegein (Galecopperzoom 1) en duurt van 13.30 tot uiterlijk 16.00 uur. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.
Aanmelden vooraf is gewenst. Dit kan via het e-mailadres adm.medewerker@hulpdienstnieuwegein.nl of telefonisch via 030-60 67 409, op werkdagen te bereiken tussen 10.00 en 12.30 uur. Mocht het vervoer een probleem zijn, dan kan bij tijdige aanmelding naar een oplossing worden gezocht, zo meldt de AHN.

In het kader van het Zomerfestival worden er nog meer activiteiten georganiseerd door de AHN. Zo is er op zaterdag 23 juli een optreden van de band 'Zoeba', op zaterdag 30 juli is er een optreden van de band 'One Trick Pony', op zaterdag 6 augustus wordt er bewogen, op zaterdag 13 augustus kun je petanque spelen en op zaterdag 20 augustus is er een zomerbingo. 

De AHN is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het welzijn van Nieuwegeiners, 'die zonder hulp in een kwetsbare positie komen of blijven'.