Henri Berghoef, trainer van JSV (zaterdag).
Henri Berghoef, trainer van JSV (zaterdag). Foto: Jordi Jupijn

Trainer niet ontevreden met indeling

nieuwegein • De KNVB maakte onlangs ook de indelingen van de amateurvoetbalclubs bekend. Het zaterdagelftal van JSV gaat komend seizoen uitkomen in de derde klasse. De indeling luidt: Brederodes, DVSU, Elinkwijk, Houten, IJFC, JSV (zaterdag), Lopik, NiTA, Nieuw Utrecht SV, VVIJ, Vriendenschaar, Woerden en Zwaluwen Utrecht 11. De nieuwe oefenmeester van JSV (zaterdag) Henri Berghoef is niet ontevreden over de nieuwe indeling. 

"Ik vind het een leuke poule, die veel streekderby's gaat opleveren", zegt hij. "Het is volgens mij wel een sterke poule met een aantal ploegen erin die vorig seizoen zijn gedegradeerd, zoals NiTA, IJFC en VVIJ. Wat bijvoorbeeld te denken als wedstrijden van JSV-Houten, JSV-VVIJ, JSV-Brederodes en JSV-Vriendenschaar. Kunnen toch hartstikke leuke potjes worden'', aldus de trainer. 

"Wat onze selectie betreft: we hebben van de selectie van vorig seizoen nog zeven spelers over. Gelukkig hebben we er in totaal zeventien spelers bijgekregen. De voorbereiding op nieuwe seizoen wordt gezamenlijk afgewerkt door de A- en de O23-selectie. We zijn natuurlijk heel blij met de spelers van de A-selectie en de O23-selectie die bij JSV zijn gebleven en uiteraard ook met de alle nieuwe spelers die voor ons hebben gekozen. Daardoor kunnen we komend seizoen een eerste elftal en een O23 op de been houden. We gaan natuurlijk proberen het verloren terrein te herwinnen.’’

Thijs Middelkoop