Bridgen bij 't Geyn

nieuwegein • Iedere vrijdag organiseert Bridgeclub ’t Geyn een bridge-ochtend. U bent van harte welkom, met of zonder bridgepartner. In de huidige locatie kunt u drie keer gratis de sfeer komen proeven. De inloop is om 9.15 uur, het kaarten start om 9.30 uur. Bridgeclub ’t Geyn is een kleine, gezellige club, waar prestatie op de tweede plaats komt. Heeft u belangstelling? Neem dan contact op met de voorzitter, Harry Tersteeg: 030 6060865.

q  www.bridge-t-geyn.nl


Artiesten gezocht

nieuwegein • De Organisatie van De Authentieke Markt op zaterdag 3 september kan nog enkele deelnemers plaatsen op de markt tegen een gereduceerd tarief. Kosten 40 euro per kraam. De organisatie is op zoek naar kunstenaars, die hun eigen gemaakte producten tentoon willen stellen, of die zelfs ter plaatse actief iets maken. Ze zijn ook op zoek naar hobbyisten en verzamelaars, die op de markt actief hun verzameling en hobby ten uitvoer willen brengen. Heb je interesse, mail naar registratie@authentiekedagvreeswijk.nl.


Kleurige expositie in KunstGein Podium

nieuwegein • In KunstGein Podium, op de begane grond in het Stadshuis, is tot 10 september de expositie Zomer Zotheid te zien. De openingstijden zijn van woensdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. Alleen de titel van de tentoonstelling al, daarvan krijg je toch zin om te komen kijken? De verschillende kunstwerken geven je een vrolijk, kleurrijk geluksgevoel. Voor Franca Oostveen-Vernes zijn kunst en familie een zegen in haar leven. In haar schilderijen zie je thema’s als familie, bloemen en mystieke figuren. Bij het zien van haar werk word je blij verrast. Ans van Erp vindt inspiratie om te schilderen in haar directe omgeving of ze werkt vanuit haar fantasie. Het werk is opgebouwd met veel verschillende lagen transparante acrylverf over elkaar heen, net zo lang tot de kleur verzadigd is. Marian Menting en cursisten exposeren beeldhouwwerk in steen. In het atelier van Marian wordt wekelijks gewerkt om de techniek goed onder de knie te krijgen. Iedereen werkt op zijn eigen niveau en in een eigen stijl. Naast veel plezier levert dit ook prachtig werk op dat in Podium getoond wordt.

q  www.kunstgein.nl


Bingo in Voorhof

nieuwegein • Ze gaan weer gezellig bingo spelen bij de Voorhof aan de Wiersdijk 8b. Dat gebeurt op woensdag 17 augustus vanaf 13.15 uur. Er is ook een loterij met leuke prijzen. Een uitstekende gelegenheid om er weer eens met wat vrienden en vriendinnen op uit te gaan. En misschien zelfs wel een paar prijsjes te winnen.