Nieuwegeins tenniskampioenschap

nieuwegein • Bij TVO, de tennisvereniging Oudegein, worden op het tennispark Oudegein weer de Open Nieuwegeinse Tennis Kampioenschappen gehouden. Vorig jaar verwelkomden de organisatoren maar liefst 340 deelnemers. Het toernooi behoort daarmee tot de grotere toernooien in de regio. De kampioenschappen worden gehouden van 5 tot en met 16 oktober. 

Sportliefhebbers die tennis graag eens willen uitproberen, wordt geadviseerd om naar de Open Dag van TVO te komen. Die Open Dag - die wordt georganiseerd door tennisschool 2ace - is op zaterdag 22 oktober. Men zal worden ontvangen door mensen van de vereniging en de trainers. Het is een mooie gelegenheid om gratis, onder begeleiding een balletje te slaan en vragen te stellen.

Jongens en meisjes jonger van 13 jaar zijn welkom van 11.00 tot 12.00 uur. Jeugd vanaf 13 jaar kan terecht tussen 12.00 en 13.00 uur. Er kan worden meegedaan aan de clinics terwijl er meteen gebruik gemaakt kan worden van de introductieaanbiedingen voor lessen en lidmaatschap.

Dan zijn er nog in de winter - van november tot en met maart 2023 - de TVO-winterdubbel-open op de vrijdagavonden. Er wordt in poules van 7 een halve competitie gespeeld. De indeling is op sterkte. 

Van 8 tot en met 11 september werden bij TVO de clubkampioenschappen gehouden. Clubkampioen bij de heren werd Jeroen Schipper. Bij de dames ging de titel naar Soetieu Meeuwenoord.