A2 korte tijd dicht na ongeval bij Nieuwegein

nieuwegein • De A2 bij Nieuwegein is zondagavond korte tijd afgesloten geweest richting het zuiden vanwege een ongeluk. Voor zover bekend betrof het een eenzijdig ongeval met een personenauto. In ieder geval één persoon werd met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Alle rijstroken richting het zuiden werden afgesloten vanwege het ongeluk. Er ontstond een kleine file, maar vanwege het tijdstip zorgde dat niet voor veel verkeersproblemen. Verkeer kon via de naastgelegen op- en afrit van een tankstation langs het ongeval rijden.

Aanvankelijk werd groots gealarmeerd voor het ongeluk. De brandweer rukte uit en zelfs een traumahelikopter steeg op in de richting van Nieuwegein. De traumaheli werd al snel afgemeld en kwam dus niet ter plaatse. Na enige tijd ging de rijstrook weer open en kon verkeer langzaam langs het ongeluk rijden.


Cursus over geldzaken

nieuwegein • Werk en Inkomen Lekstroom (WIL) organiseert binnenkort een nieuwe serie cursussen Geldzaken. Deelnemers kunnen leren hun geldzaken op orde te krijgen én te houden. Ook als het inkomen verandert of de kosten oplopen. De cursus Geldzaken is gratis voor alle inwoners van Houten, Lopik, Nieuwegein en IJsselstein. 

De cursus is gratis en bestaat uit 5 bijeenkomsten van 2,5 uur. In Nieuwegein start de cursus op 11 oktober (keuze voor ochtend of avond) en 22 november (ochtend). Er is ook een cursus Geldzaken in Houten vanaf 7 november (avond). Wilt u meedoen maar komt dit niet uit? Op het aanmeldformulier kunt u ‘geen voorkeur' aangeven. Nieuwe data zullen volgen. Kijk voor meer informatie en aanmelden op de onderstaande website.

q www.wil-lekstroom.nl