Afbeelding

SV Geinoord nog steeds zonder overwinning: 3-1 nederlaag tegen Victoria

Sport

NIEUWEGEIN • SV Geinoord kan zijn draai in de competitie niet vinden. Na gelijkspel tegen PVCV en Desto, moest de ploeg tegen Victoria genoegen nemen met een 3-1 nederlaag. De Nieuwegeiners zijn daardoor naar de tiende plaats van de ranglijst gezakt.

Bij Geinoord stond Timo Meerding weer in de basis. Stijn Gerrits, Jeroen Scholman, Sem van Zwieten, Sven Banfi en Bradley Wright begonnen op de bank. Victoria nam na 14 minuten weliswaar een 1-0 voorsprong, maar een minuut later zorgde Miquel Brown alweer voor de Nieuwegeinse gelijkmaker. Kort voor het rustsignaal maakte Victoria er echter 2-1 van.

Niet onterecht
In de tweede helft probeerde trainer Plomp het tij nog te keren door een aantal wisselspelers in te brengen, maar Geinoord kon toch niet voorkomen dat Victoria halverwege die tweede helft op 3-1 kwam. Doelman Mitchell van Oort vond de Nieuwegeinse nederlaag niet onterecht. “Ik vond dat Victoria wat beter en vooral wat sneller speelde. Wij moesten steeds achter de feiten aanlopen.”