Arie Gresnigt en Rini Kleyn - JAFT.
Arie Gresnigt en Rini Kleyn - JAFT. Foto: Aangeleverd

Optreden van 'JAFT' bij Muziekpodium Azotod

de meern • JAFT treedt 16  oktober op in Muziekpodium Azotod in De Meern met hun voorstelling 'Hoe mooi wil je het hebben'. De zaal is open om 15.00 uur. Het optreden begint om 15.30 uur.

"JAFT is poëzie, omlijst door prachtige muziek. Daar waar muziek, woorden en theater elkaar ontmoeten; daar is JAFT ontstaan. Een harmonie van poëzie en muzikale creativiteit", zo staat in een persbericht. 

"In 2003 had het gezelschap het succesvolle debuut in De Gasterij in Nieuwegein. Daarna zijn ze doorgegaan en hebben ze meerdere muzikanten gevonden om nog mooier de teksten van dichter en tekstschrijver Frans de Birk te begeleiden. Op geheel eigen wijze brengt JAFT een poëziebelevenis die blijft boeien en het publiek meeneemt in een heerlijke sfeer."

In 2014 won JAFT de publieksprijs van het Utrechts Kleinkunst Festival! JAFT bestaat inmiddels uit zeer ervaren muzikanten en artiesten welke landelijke bekendheid hebben verworven in formaties als: The Juniors, The Glamrocks, Soulmachine, I've Got The Bullets, maar ook lokaal bekende artiesten zoals RooieArie, zanger van de wel bekende regiorockband de Redband. 

Tickets zijn te bestellen via de onderstaande website.

q www.azotod.nl