donderdag 27 oktober

Dutch Eagles in DE KOM
20:15, Nieuwegein, DE KOM, Stadsplein 6
In ‘New Horizon’ maken de Dutch Eagles met weergaloze gitaarsolo’s en meerstemmige zang hits en vergeten parels van toen weer helemaal van nu.

‘Quinteto Respiro’ in DE KOM
20:30, Nieuwegein, DE KOM, Stadsplein 6
Het Franse Quinteto Respiro won afgelopen jaar de eerste prijs voor Best Ensemble 2021 tijdens de Piazzolla Music Competition.

vrijdag 28 oktober

‘The BlueBirds’ brengen ode aan de vrouw in DE KOM
20:15, Nieuwegein, DE KOM, Stadsplein 6
Het album snijdt thema’s aan als female power, vriendschap en rust vinden in de chaos van deze wereld. Tijdens het gelijknamige theaterconcert komen naast de songs van het album ook klassiekers van onder andere Dolly Parton, The Chicks en Kacey Musgraves voorbij.

Janneke de Bijl in DE KOM
20:30, Nieuwegein, DE KOM, Stadsplein 6
Hoe stel je doelen als je een weekendje Veluwe net zo leuk vindt als een maand Curaçao? In haar tweede programma ‘Dit is het nou observeert Janneke er weer lustig op los: zwartgallig, herkenbaar en met onderkoelde humor.

zaterdag 29 oktober

Vogelexcursie De Maashorst
07:30, Nieuwegein, parkeerplaats de Blokhoeve (NBC), Blokhoeve 3-5
De Maashorst is een interessant natuurgebied met een grote biodiversiteit.  

Vervolg op ‘De Waanzinnige Boomhut' (7+) in DE KOM
15:00, Nieuwegein, DE KOM, Stadsplein 6
Andy en Terry's boomhut is nu 52 verdiepingen hoog en bevat zo mogelijk nog meer fantastische uitvindingen. Ze belanden in een waanzinnig nieuw avontuur met een hongerige rups, een vijandig groentekoninkrijk en een honderd jaar durende Ninja-slakkenreis.

zondag 30 oktober

‘Kinderkafé' in DE KOM
10:30, Nieuwegein, DE KOM, Stadsplein 6
Tijdens het ‘Kinderkafé' zijn er in of rondom het café speciale voorstellingen voor de kleinste kinderen, vaak met muziek en veel ruimte voor interactie.

donderdag 3 november

Thriller ‘Hoog Spel' in DE KOM
20:15, Nieuwegein, DE KOM, Stadsplein 6
In ‘Hoog Spel', met Johnny Kraaijkamp, Trudy Labij, Doris Baaten en Thijs Prein, is het publiek getuige van een gebeurtenis die deze toneelavond volledig op zijn kop zet, werkelijk niets is meer wat het lijkt.

Cabaretière Anne Neuteboom in DE KOM
20:30, Nieuwegein, DE KOM, Stadsplein 6
Waar deze voorstelling over gaat? Goede vraag! Daar kunnen we niets over zeggen. What happens tussen de vier muren van het theater stays tussen de vier muren van het theater.