Inzet JSV niet voldoende voor winst

nieuwegein • Het is JSV zaterdagmiddag op eigen veld niet gelukt om via een zege op het Utrechtse DVSU een paar plaatsen te klimmen. Na een uiterst matige wedstrijd werd het 0-1.

Het enige doelpunt van de wedstrijd kwam diep in de eerste helft via een strafschop tot stand. Aanvankelijk hield doelman Wesley Keiman DVSU tot tweemaal van een treffer af, maar toen de scheidsrechter vervolgens de bal op de stip legde, was Keiman vanaf 11 meter kansloos.

JSV probeerde nog voor rust de schade te repareren, maar de ploeg slaagde er niet in echt gevaarlijk te worden. Na de rust mochten Ramin Rezaie en Kevin Jupijn het meer vanaf het middenveld proberen, maar ook toen bleef succes uit.

De Utrechters bleven hun heil zoeken in uitvallen, maar de Nieuwegeinse achterhoede gaf de spitsen van DVSU weinig of geen kans. Het was en bleef 0-1.

Dat was balen voor Ramin Rezaie, de van VSV Vreeswijk afkomstige linkerspits, die in de tweede helft dus meer op het middenveld speelde. "Jammer dat we weer hebben verloren", zei hij.

Ramin heeft het overigens goed naar zijn zin bij JSV. "We doen steeds onze uiterste best. Nu lukte het dus weer niet, maar ik ben ervan overtuigd dat de successen na verloop van tijd wel gaan komen. Ik blijf er vertrouwen in houden."