Muziekoptreden in Dorpshuis Fort Vreeswijk

nieuwegein • Liefhebbers van muziek en dieren opgelet: op zondag 27 november treedt 'Pia3 Beestenboel' van 16.00 tot 17.00 uur op in Dorpshuis Fort Vreeswijk. "Drie pianisten spelen op twee piano’s verschillende composities, waarbij er brullers, stampers, fladderaars en een dromerige zwaan voorbijkomen", staat in de aankondiging. 

Het optreden is geschikt voor kinderen. Ze mogen verkleed en geschminkt komen, en knuffels meenemen. Voorafgaand aan het optreden kunnen kinderen zich ook gratis laten schminken in het Dorpshuis: dit kan van 15.00 tot 16.00 uur.

De entree is gratis voor kinderen tot en met 12 jaar. Volwassenen betalen 2 euro. Voor 2,50 extra krijgen bezoekers na afloop van het optreden een kop huisgemaakte soep. Vooraf aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon langskomen.

'Soep & Cultuur'

Het optreden van Pia3 Beestenboel vindt plaats in het kader van 'Soep & Cultuur'. Deze activiteit vindt elke laatste zondag van de maand plaats bij Dorpshuis Fort Vreeswijk. De middag start met een voorstelling, en wordt afgesloten met een kop huisgemaakte soep. 

Kijk voor meer informatie op de onderstaande website.

q www.fortvreeswijk.nl