VSV Vreeswijk kijkt uit naar fusie

nieuwegein • Het voetbalseizoen 2022-2023 is pas halverwege maar de seniorencommissie van VSV Vreeswijk kijkt al enorm uit naar komend seizoen. Dan gaat de vereniging namelijk fuseren met SV Geinoord.

Op dit moment gaat bij de club nog heel veel aandacht uit naar het eerste damesteam, dat het onder leiding van de nieuwe trainer Raymond Lantinga uitstekend doet. Het team bezet momenteel de vierde plaats op de ranglijst. De ploeg doet ook nog volop mee in de strijd om promotie. De doelstelling van het damesteam is om zo snel mogelijk de stap naar de tweede klasse te maken. 

"Natuurlijk gaan we volgend jaar door met het damesvoetbal", zegt Michaël Schiltkamp van de seniorencommissie. "Dan hopen we natuurlijk onder de naam SV Parkhout de weg naar boven verder te kunnen voortzetten. Uiteraard hopen we nog voor de aanvang van het seizoen nog een paar nieuwe speelsters te kunnen verwelkomen."

De herenteams, die zowel op de zaterdag als de zondag spelen, zijn recreatieve teams. Zij maken geen deel uit van de herenselectie. "Maar deze teams vormen wel het hart van de vereniging en dragen de clubcultuur nog echt uit’’, aldus Schiltkamp.

Hij besluit met: ‘’We zijn momenteel druk bezig invulling te geven aan de organisatie, zodat straks aan de slag kan worden gegaan met de voorbereidingen voor het seizoen 2023-2024.’’